Indicatie levertijd:

Na ontvangst van uw aanvraag met kentekenbewijs en betaling:

  • Nederland ~ 6 werkdagen
  • België ~ 14 werkdagen

Sticker bij ruitschade

Bij ruitschade dient u een nieuwe milieusticker aan te vragen.
Kosten € 12,75.

 

Benelux Service.

Online milieustickers aanvragen voor vrachtwagens met een Europees kentekenbewijs en ALLE personenvoertuigen met kentekenbewijs in de BeNeLux.

Lees meer...

Vertel het aan

Privacy Policy

Milieusticker respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken deze gegevens alleen om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Milieusticker gebruikt de verzamelde gegevens ook voor de registratie van een Umweltplakette voor haar klanten. Daarna zullen deze gegevens 3 jaar bewaard worden voor schriftelijke navraag en controle door gemachtigde overheidsinstellingen.

Milieusticker.eu verkoopt uw gegevens niet.

Milieusticker zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken en/of verkopen maar zal deze uitsluitend aan instanties ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aanvraag. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Milieusticker, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen.

In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Tilburg, Mei 2008.

 
top